Οι Άγγλοι, ο Παπα(ρο)δήμος κι ένα γερό μασάζ

Έτσι στα ξαφνικά πάτησα Νεα Αναρτηση. Δεν ήξερα τι ακριβώς να γράψω γιατί έχω πολλά να γράψω, και γιατί γίνονται τόσα πολλά γύρω μας και μέσα μας, και αν γράψω όσα θα ήθελα να πω, δε μας φτάνει ένα ιστολόγιο ολόκληρο! Πάμε και βλέπουμε.

1. Έχουν το θράσος οι μαλακοΆγγλοι και μας ειρωνεύονται; Ποιοι; Οι Άγγλοι; Ο πιο κρυόκωλος λαός που υπάρχει στο σύμπαν; Που για να δουν ήλιο πρέπει να κάνουν χίλια τάματα στην Παναγία την δακρυροούσα; Που έρχονται τα μαλακισμένα τα παιδιά τους στα νησιά μας και πίνουν σα νεροφίδια και πλακώνονται λες και τα είχαν κλεισμένα σε αναμορφωτήρια όλο το χρόνο; Που τόσα χρόνια είναι υπόδουλοι των Αμερικάνων και η υπόστασή τους ορίζεται από αυτούς; Έχουν μούτρα οι κρυόπλαστοι να πιάνουν στα βρωμερά τους στόματα τους Έλληνες; Και να τους κάνουν ριάλιτι; Για να γίνεις Έλληνας μαλάκα Άγγλε, έστω και για μια εβδομάδα, πρέπει πρώτα να μάθεις τι σημαίνει πολιτισμός και να πάψεις να κλέβεις ξένα μνημεία. Παλιοκλέφτες, λήσταρχοι, αρχαιοκάπηλοι, μαλάκες. Που να λιώσετε ρε στα βροχερά σας μπουντρούμια και να μην έρθουν να σας καθαρίσουν τα άθλια, βρωμερά, μολυσμένα σπίτια σας οι τύπισσες από το How clean is your house, η Κίμ και η Άντζι. Λεχρίτες, λίγδες, αμόρφωτοι!

2. Παπαδήμος, ο νέος πρωθυπουργός, το νέο στρατιωτάκι της πιο σάπιας πολιτικής ομάδας. Ο λύκος που φυλάει τα πρόβατα. Το δεξί χέρι των λαμόγιων. Ρε δε μας χέζετε λέω εγώ; Μας κοτσάρατε πρώτη μούρη τον υπαίτιο της αλλοίωσης των στοιχείων για την εισοδό μας στο ευρώ και πρέπει να κάνουμε κωλοτούμπες! Τόσες μέρες μας πρήξατε με τα βιογραφικά του και με τις θέσεις που έχει καταλάβει! Ρε αν δείτε το δικό μου βιογραφικό θα κλαιτε που δε με προτείνατε, να έρθω να τα κάνω όλα μπουρδέλο και να φύγω με ψηλά το κεφάλι! Τελικά ο Γιωργάκης παραιτήθηκε; Διάβασα σε μιας τυπισσα το τοίχο: Παπα-ανδρεου, Παπα-δήμος, παπάρια μάντολες για μας στο τέλος! Η Παπα-ρήγα εξαιρείται γιατι όπως είπα και σε άλλο σχόλιο έχει ανέβει λέβελ λόγω της Λιάνας που είναι και bold και beutiful και θα την ψηφίσω ρε, έτσι για το γαμώτο. Για την Black Bedlam και για τον μαχαίρη! Θέλω εκλογές τώρα...παλιοπαράνομοι, αλήτες.

3. Πονάει όλο το σώμα μου γιατί από τη μια ο Ζαν στο γυμναστήριο με ξεπατώνει, κι από την άλλη οι Ρώσοι με επισκεφτηκαν απελπιστικά νωρίς και γενικώς έχει κρύο. Αναζητώ μασέρ σε λογικές τιμές. Αν έχετε κάποιον υπόψιν το προσλαμβάνω άμεσα και να είναι ψηλός μελαχροινός με γερά μπράτσα παρακαλώ. Τώρα που είπα μασέρ, θυμήθηκα τις προάλλες που πήγα σε ένα κομμωτήριο για ένα φρεσκάρισμα της μαλλούμπας μου! Κάπου είχα να πάω, αλλά τώρα δε θυμάμαι που! Με βάζει λοιπόν η κομμώτρια να με λούσει και ξαφνικά σηκώνονται τα πόδια μου μισό μέτρο από το έδαφος και ο λουτήρας γίνεται κουτσομπόλα! Τις ξέρετε τις κουτσομπόλες; Κάτι έπιπλα που αράζεις και μιλάς στο τηλέφωνο με τις ώρες; Ε, αυτό. Έπειτα νιώθω δυο χέρια να γλύφουν τη πλάτη μου από πάνω ως κάτω ως τον κώλο. Κι εγώ να μη μπορώ να κουνηθώ γιατί η άλλη έλουζε. Διαπιστώνω πως δεν ήταν κανένας γκόμενος που με μπαλαμούτιαζε κρυμμένος κάτω από τον λουτήρα, αλλά ο λουτήρας ο ίδιος μου έκανε μασάζ! Το καλύτερο ίσιωμα παρακαλώ, μόνο δέκα ευρώ και με μασάζ στο λούσιμο!

Αυτά προς το παρόν. Σας αφήνω. Πάω να ετοιμάσω το βιογραφικό μου...θα χρειαστεί, πιστέψτε με. Και σύντομα μάλιστα! Θα έρθει κάποτε η ώρα που θα λέτε: Είχα τη τιμή να συνομιλώ με την πρωθυπουργό της χώρας μέσω του ιστολογίου της, ή άντε στη χειρότερη, με την υπουργό Παιδείας. Ακούω πια και στο κυρία Υπουργέ....ή καλύτερα στο ΠρωθυπουργοCουλάκι.

10 Νοεμβρίου 2011