Αν η Bούλα λεγόταν Cούλα

Ψιτ, τι κάνετε ρε ρεμάλια; Πως περνάτε; Εγώ αν σας πω πως βλέπω αυτή τη στιγμή την έναρξη των Ολυμπιακών αγώνων, θα σας γελάσω! Δεν βλέπω. Μαλλον ψιλοβλέπω. Μιλάμε για ένα θέατρο του παραλόγου. Μια χώρα χωρίς ιστορία, προσπαθεί απεγνωσμένα να την εφεύρει. Ας βγάζαν τον Μπέκαμ με τον στριγκάκι του και να τέλειωνε η ιστορία. Τουλάχιστον θα ήταν καραγκιοζιλίκια με περιεχόμενο....(!!!). (Μεχρι τωρα ο μιστερ μπιν με άρεσε, όλα τα άλλα, άστα να πάνε στο καλό, γιατί ήταν τόσο βαρετά που και τον μίστερ μπιν ο ύπνος τον πήρε...φαντάσου!!)

Κι η Βούλα ήταν άτυχη ρε παιδάκι μου. Πήγε και τουίταρε εκείνη τη χοντροκοπιά για ανέκδοτο και τώρα βλέπει την έναρξη από την tv μετανιωμένη που έχωσε το νετ τόσο βαθιά στη ζωή της και που είναι φίλη του Κασσιδιάρη. (Αλήθεια τι να κάνει αυτή η ψυχή; Σφαλιαρίζει ακόμη κόσμο η συνήλθε; Κάπου άκουσα, διάβασα -δε θυμάμαι, γιατί λόγω ζέστης δε πολυ δίνω σημασία στις ειδήσεις- πως κάπου, κάπως, κάποτε, Κανέλλη, Δούρου και Κασσιδιάρης θα συνεργαστούν σε κάτι. Ίσως η πληροφορία να είναι λίγο ασαφής αλλά ποιος χέστηκε τώρα γι' αυτά; Οι σημερινές εφημερίδες αύριο θα είναι στα σκουπίδια και πάει λέγοντας.)

Πάντως η Βούλα, μπορεί να είχε καλύτερη τύχη αν τη λέγανε Coυλα. Γιατί η Κούλα τουλάχιστον, πήγε γιουροβίζιον. Λίγο το 'χεις; Θυμάστε την απέραντη αυτή επιτυχία ε; Μη λέμε τα ίδια και τα ίδια. Εκείνο που με ψιλοτρομάζει είναι το γεγονός πως μπορείς να πεις μια γνώμη σου (ανέκδοτο στη προκειμένη-μαλακία στην ουσία) και να καταστραφεί η καριέρα σου εν μια νυκτί, ή μάλλον με ένα τουίτ. Αν αυτό λέγεται ελευθερία έκφρασης και λόγου, δε ξανατρώω καρπούζι ποτέ. 

Όμως ε; Είμαι κι εγώ μια μουρλοκαμπέρο, αλλά είστε κι εσείς;;; Απέραντες κουλομαρίες. Έβαλα μια ψηφοφορία με τα φρούτα εκεί και 45 άνθρωποι μέχρι τώρα μπήκαν στη διαδικασία να ψηφίσουν το καρπούζι σε όλες του τις εκφορές και φυσικά το άλλο φρούτο (που αν ξέραμε και ποιο είναι καλά θα ήταν...Αρχίστε στα σχόλια να μου λέτε ποιο φρούτο αγαπάτε μπας και φτιάξουμε μια φρουτοσαλάτα, που παρεμπιπτόντως οι φρουτοσαλάτες με αηδιάζουν. Τρωω όλα τα φρούτα εκτός από σύκα αλλά το καθένα χωριστά, όχι όλα μαζί. Κι όταν λέμε το καθένα μόνο του, δεν εννοούμε πως τρώω ένα καρπούζι μόνο του. Αν το έκανα, μόνο μέσα στη τουαλέτα θα με βρίσκατε να κατουράω αβέρτα). Πραγματικά, είμαι σίγουρη πως κάποιοι είδατε τη ψηφοφορία και είπατε, ας ψηφίσω. Αλλά μετά μια δεύτερη σκέψη σας, σας ενημέρωσε αστραπιαία πως είστε μεγάλοι άνθρωποι για να ασχολείστε με τέτοιες μαλακίες και πάνω που ήσουν έτοιμος να πατήσεις vote, μάζεψες το ποντικάκι σου στο X. Και καλά έκανες. Γιατί αν με ακολουθείς σε ό,τι έχω στο cουλό μυαλό μου, την πάτησες, φίλε αναγνώστη.

Αν θες να ξέρεις ωστόσο, μόνο η τρέλα κάνει καλό στις μέρες μας. Τίποτα άλλο. Εγω κάθε φορά που έβλεπα ψήφο, στη ψηφοφορία του καρπουζιού, σκεφτόμουν: Δεν είμαι η μόνη τρελή εδώ πέρα. Έχω και παρεάκι. Καλά το πάμε.  Και κάπως έτσι θα κυλήσει και το υπόλοιπο Καλοκαιράκι. Οι διακοπές έρχονται απειλητικά και μας κλείνουν το μάτι, η θάλασσα καίει, ο ήλιος χαλαρώνει, (εκτός αν πας στη 1 το μεσημέρι, τότε θα σε καρβουνιάσει my dear), και γενικά υπάρχει πολύς ερωτισμός στην ατμόσφαιρα. Κάποιοι έφυγαν, κάποιοι ήρθαν, ως συνήθως, αλλά για έναν περίεργο λόγο όλα είναι καλά ή μοιάζουν καλά.

Κλείνω λέγοντας: Ακόμη κι αν όλα γύρω μας, πάνε σκατά, εμμένουμε στην τρέλα, στη θετική ενέργεια και στην γαμάτη διάθεση. Δε μας πτοεί τίποτα πια. Τελεία και παύλα. Είναι Καλοκαιράκι ρεεεεεεεε......ουστττττ.....μπρρρρρρρρρ!!!!!

Περάστε πανέμορφα. Και χαμογελάστε από τη καρδιά σας. Τότε μόνο αξίζει το χαμόγελο και λάμπει (αλλά και όταν πλένετε τα δόντια σας).

Φιλούρες τρελές και κουλές σε όλους. 
 
18 Ιουλίου 2012