Χούφτωστην χούφτωστην

Το πρώτο ξενύχτι μας στη Κέρκυρα ήταν ό,τι πιο απίθανο είχα να ζήσω από τότε που ήμουν φοιτήτρια! Οι ντόπιοι είτε δεν βγαίνουν καθόλου στα κλαμπάκια, είτε βγαίνουν μετά τη μία! Αυτό ήταν λίγο δύσκολο να το συνηθίσω, γιατί μη νομίζετε, πάει γέρασε κι η Cούλα μας. Η φίλη με ειδοποίησε να ετοιμαστώ! Πήρα το μπάνιο μου, διάλεξα τα ρούχα που θα φορούσα και ήμουν έτοιμη από τις 10! Εκείνη χάζευε στη τηλεόραση μια τούρκικη σειρά κι εγώ αναρωτιόμουν αν με δουλεύει ή όχι!

Κάποια στιγμή έδωσε ο θεός κι άρχισε να ετοιμάζεται! Έκανε και κάτι τηλεφωνήματα και μάζεψε καμια δεκαριά άτομα για να τα πιούμε όλοι μαζί! Σούπερ σκέφτηκα εγώ! Ίσως να βρεθεί κι ένας Cουλός χριστιανός να δώσει μια νότα σεξουαλικότητας στις διακοπές μου! Συναντηθήκαμε μία παρά τέταρτο σε γνωστό μαγαζί, το οποίο παρεπιπτόντως ήταν ακόμη άδειο! Βολευτήκαμε σε ένα stand, παραγγείλαμα τα πρώτα ποτά κι έγιναν οι συστάσεις.
Απο εδώ η Coύλα, από εδώ ο Φίλιππος και ο Αντώνης (ζευγάρι), απο εδώ η Ελένη και ο Άνθιμος (ζευγάρι), απο εδώ ο Στέλιος και η Ζωή (παντρεμένοι), απο εδώ η Ασημίνα και ο Γρηγόρης (παντρεμένοι) κι απο εδώ ο Αρίστος και ο Τέλης (όλο μαζί Αριστοτέλης), (ελεύθεροι επιτέλους).
Με τον Τέλη ήταν ερωτευμένη η φίλη και με είχε προειδοποιήσει να μην απλώσω χέρι γιατί θα μου το κόψει! Ο Αρίστος όμως ήταν πιο ενδιαφέρων τύπος.

Μέσα σε ένα τέταρτο έγινε το αδιαχώρητο στο μαγαζί! Λες και είχαν δώσει όλοι μαζί ραντεβού για να μπουκάρουν στη μία! Αρχίσαμε τα χαχανα και τα αστεία με όλα τα παιδιά και πίναμε σαν νεροφίδια από σφηνάκια μέχρι όποιο άλλο καλοκαιρινο κοκτέιλ μας ερχόταν στο νου!
Πάμε μια γύρα από αυτό; φώναζε καποιος, πάμε...αλαλάζαμε οι υπόλοιποι!
Κι έφταναν δύο δύο οι κανάτες, αντί για σφηνάκια, με 12 καλαμάκια μέσα και να χώνουμε όλοι τα κεφάλια στη κανάτα, να προλάβουμε να πιουμε το ηδύποτον, κουτουλώντας ο ένας τον άλλο! Και τα γέλια να μας έχουν γονατίσει! Απίστευτο σκηνικό!
Πάμε ένα γύρο από το τάδε; φωναζε ο επόμενος, πάμε....κραυγάζαμε οι υπόλοιποι, λες και άλλη νύχτα για να πιούμε δεν υπήρχε, έπρεπε να εξαντλήσουμε τις επιλογές μας εκείνο το βράδυ!

Πολύ σφηνάκι, πολύ κοκτέιλ, πολύ γέλιο και πολύς χορός! Κι εδώ αρχίζει να πρωταγωνιστεί στη παρέα ο Αρίστος! Με αυτό το τραγούδι δε ξέρω πόσες φορές χόρεψα στην αγκαλιά του Αρίστου! Και δώστου να λικνίζονται τα κορμιά και δωστου να πιάνει ο Αρίστος....χούφτωστην χούφτωστην ήταν το σύνθημα! Όλο το κλάμπ χόρευε στους ρυθμούς του παραπάνω λαλά! Χέρια ψηλά, δώσε ρυθμό, και πάμε. Παντού να μυρίζει αλκοόλ, ιδρώτας, αλμύρα, και καλές διαθέσεις! Καλοκαιράκι με τα ωραία σου!

Δεν έχω λόγια για τα ντυσίματα των γυναικών! Ανύπαρκτες φούστες! Σορτσάκια να αναδεικνύουν τα κωλομέρια, μπλουζάκια με δείγμα υφάσματος! Και ερωτισμός στο φουλ! Να μην ξέρεις αν θες να κοιτάς τον κούκλο στο μπάρ ή τη γκόμενα που ανέβηκε στη μπάρα και επιδείκνυε τους κοιλιακούς της, και το μαύρισμα της Καραϊβικής (πόσες ώρες έλιωσε στον ήλιο η άτιμη;) Να νιώθεις πως είσαι σε άλλη χώρα και όχι στο καημένο το Ελλαδιστάν. Να νομίζεις πως ο ευρωμονόδρομος άξιζε το κόπο γιατί πλάκωσαν τόσοι ξένοι που ζωή να έχουν, έδιναν ρυθμό και παλμό στην καλοκαιρινή βραδιά! Άσε που πολλοί δεν ήταν καν ντυμένοι, φορούσαν μαγιό και χόρευαν τόσο επιδεικτικά που ήθελες να πας και να λύσεις κορδόνια απο τριγωνάκια και να κατεβάζεις σορτσάκια ως το γόνατο! Κόλαση! Μέχρι που το αλκοόλ γονάτισε τις αισθήσεις κι αρχίσαμε να χορεύουμε όλοι μαζι! Να μην ξέρεις ποιος σου πιάνει το κώλο! Ο Αρίστος; Η φίλη; Ο παντρεμένος; Ο γκέι; Μπορεί και όλοι μαζί.... Κόλαση σας λέω! Μια αγαπημένη παρέα όλο το κλαμπ!

Γυρίσαμε τελειωμένες στις 6 το πρωί με ένα κουλούρι αγκαλιά από γνωστό κεντρικό φούρνο, που το καταβροχθίσαμε λίγο πριν λιώσουμε στο κρεβάτι για ύπνο! Μα που να μας πάρει ο ύπνος! Χαχανίζαμε καμιά ώρα ακόμη και μετά νέκρωσε το σύμπαν! Όταν ξυπνήσαμε, ήταν ήδη μεσημέρι και μάλιστα περασμένο και το στομάχι μας έπαιζε ταμπούρλο από την πείνα!
Δε θέλω καφέ μανα μου, θέλω φαγιά να ρθουν να απορροφήσουν το αλκοόλ που κρυβόταν στο στομάχι μου! Και κάπως έτσι ξεκίνησε η επόμενη μέρα στη Κέρκυρα!
21 Ιουλίου 2010