Σκύψτε γιατί χανόμαστε

Γιατί δε με ρωτάνε αν θέλω να φύγει το 2010 και να έρθει το 2011; Θέλω δημοσκόπηση! Δε μπορώ να βλέπω τον χρόνο να τρέχει έτσι και να τον κοιτώ σαν πρόβατο στην στάνη έτοιμο να σφαγιαστεί και να μην ακούει κανείς το μπεεεεεε μου! Θέλω να ψηφίσω! Θέλω εγώ να αποφασίσω πότε θα αλλάξει ο χρόνος! Τι;;; Δεν γίνεται αυτό;;;; Αίσχος! Για ποια δημοκρατία τότε μιλάμε;

Εφόσον δε μπορώ να κάνω τίποτα για την κλεψύδρα που αδειάζει, θα φροντίσω εγώ να την ζωγραφίσω! Να είναι πολύχρωμη η άμμος, να κυλάει χαρίζοντας χαμόγελα, όσο μπορώ μέσα από αυτό το Couλοblog, αλλά και στη ζωή την άτιμη! Θέλω να βλέπω χαμόγελα σε παιδικά και μη πρόσωπα! Και ξέρετε ε; Μόνο αν σκύψει κανείς γίνεται κι αυτός παιδί και μπορεί να χαμογελάσει ευκολότερα! Σκύψτε λοιπόν, να γίνουμε όλοι παιδιά, γιατί χανόμαστε!

Δεν συμπαθώ τον Μέλλοντα, συμπαθώ τον Ενεστώτα, εδώ και τώρα δηλαδή! Αλλά όταν ανατέλλει μια νέα χρονιά και αποφασίζεις να κάνεις νέα σχέδια, αυτό το ΘΑ είναι απαραίτητο! Με χαλάει ρε γμτ, μου θυμίζει πολιτικούς! Μπλιαχχχχ κουραμπιεδοεμετός τώρα!!!!

Πολύ μου την βαράνε οι απολογισμοί! Γιατί δηλαδή πρέπει να δώσω λόγο για τις μαλακίες που έκανα το 2010; Σάμπως θα αλλάξει κάτι απ' όσα ήδη κατέγραψε η ζωή; Ή μήπως δε ξέρω τι χαζομάρες έκανα, έτσι ώστε να μην τις ξανακάνω το 2011;

Λοιπον το αποφάσισα! Απολογισμό δε θα κάνω! Ούτε σχέδια για το 2011 θα κάνω! Κάθε μέρα που θα έρχεται, θα βρίσκω τρόπους να την φτιάξω όμορφη κι έτσι ούτε στο τέλος του 2011 θα έχω απογοητευτεί για όσα έκανα ή δεν έκανα και θα γλιτώσω μια για πάντα τους απολογισμούς! Άσε που ξέρω και τι θα συμβεί...

Ούσα Σαββατογεννημένη, θα ασχοληθώ σήμερα με τα ζούδια! Τα ζώδια καλέ! Διαβάστε προσεχτικά τι θα σας συμβεί το 2011. Είναι αποδεδειγμένα σωστά όσα μου ψιθυρίζουν οι φωνές και πρεπει να τα μοιραστώ μαζί σας! Μασάω τη δάφνη μου, καπνίζω κι ένα camelακι, και πάμε:

Couloπροβλέψεις

Κριός: Ρίξε λίγο τον εγωισμό σου, δε θα το πούμε πουθενά! Δεν είσαι το κέντρο της γης! Δες , υπάρχουν κι άλλοι άθρωποι γύρω σου! Αγάπα τους και χαμογέλα!

Ταύρος: Λεφτά ήθελες; Ξέχνα το. Τα οικονομικά σου νοσούν! Οι τσέπες θα ειναι τρύπιες αυτή τη χρονιά. Κάνε οικονομία και χαμογέλα!

Δίδυμοι: Μην κάνεις συναισθηματικά ανοίγματα. Θα την πατήσεις! Ο μαλακομαγνητής σου λειτουργεί κανονικά και φέτος και δε θα βρεις το ταίρι που ζητάς. Χαλάρωσε και χαμογέλα!

Καρκίνος: Σταμάτα να γκρινιάζεις παιδάκι μου! Και δε θέλω άλλες κλάψες. Φέτος μια μεγάλη σου ευχή θα πραγματοποιηθεί. Απολαυσέ την και χαμογέλα.

Λέων: Οι αγριάδες σου κομμένες για φέτος! Καποια ψυχή θα σε βάλει στη θέση σου και ο θρόνος σου θα αδειάσει. Αρκετά μας το έπαιζες βασιλιας. Ρίξε τόνους και χαμογέλα!

Παρθένος: Φέτος θα ξεπαρθενιαστείς σε όλους τους τομείς, πλην του σεξ! Εκεί κλείσαν τα μαγαζιά γιατί δεν πλήρωσες τη περαίωση! Ξεσκόνισε τις σκέψεις σου και χαμογέλα!

Ζυγός: Σταμάτα να ζυγίζεις τα πάντα. Η ζωή θέλει λίγη τρέλα απο αυτήν την αυθόρμητη! Φέτος θα πέσεις έξω στο ζύγι. Συμβιβάσου και χαμογέλα!

Σκορπιός: Σιγά τα αίματα! Είσαι θεός στο κρεβάτι, αλλά κατά τα αλλα δεν παλεύεσαι! Κοιτα να αλλάξεις τον παλιοχαρακτήρα σου και γίνε λίγο πιο ανοιχτός τύπος. Αφέσου και χαμογέλα!

Τοξότης: Τα βέλη σου φέτος δεν θα χτυπήσουν ούτε μύγα. Συγκεντρώσου και άλλαξε οπλισμό. Προσαρμόσου και χαμογέλα.

Αιγόκερως: Σταμάτα να συζητάς μόνο με τον εαυτό σου! Είναι καιρός να μοιραστείς τις σκέψεις σου και να ξαλαφρώσεις. Ανοίξου και χαμογέλα!

Υδροχόος: Χύνεσαι σε μάταιες κούπες. Ψαξε και θα βρεις την ιδανική οινοχόη σου! Μην τεμπελιάζεις και μην επαναπαύεσαι στο σίγουρο γιατί τίποτα δεν είναι δεδομένο. Παίξε δίκαια και χαμογέλα!

Ιχθύς: Τσιφούτη....μαζί σου δε θα πάρεις τίποτα στο τάφο! Ζήσε με λίγη τρέλα και σταμάτα να αποθηκεύεις χρήμα και συναισθήματα! Ζήσε και χαμογέλα!

(Μη τα πάρετε και όλα τοις μετρητοις, λέμε και καμιά μαλακία να περάσει η ώρα!)

1 Ιανουαρίου 2011