Χίλιες και μια αηδίες

Κάποιος τύπος που θα μπορούσαμε καταχρηστικά να τον ονομάσουμε πρωθυπουργό, είπε πως κυβερνά μια διεφθαρμένη χώρα! Έλαααα δε το πιστεύω! Τι μας είπες τώρα ρε φίλε; Δε θα σταθώ στο κουιζάκι των ημερών (αχ Γιωργάκη ξύλο που θα το φας), αλλά στη βαθύτερη κρυμμένη έννοια της λέξης διαφθορά! Δεν είμαι πολιτικάντισα, και ρε γμτ ποτέ δε θα γίνω, γι' αυτο θα μιλήσω για την διαφθορά που δε αφορά το οικονομικό κομμάτι, βλέπε κλεψιές, μακρια χέρια, γεμάτες πορτοφόλες, μονές με χρυσούς αγίους, εξοχικά με καλυμμένες πισίνες, κότερα , αμύθητες περιουσίες και τιμωρία μηδέν, αλλά για την ηθική πλευρά της λέξης διαφθορά!

Για όσους δεν κατάλαβαν, η αναρτηση αυτή είναι η συνέχεια εκείνης που κράξαμε όλοι μαζί τις Πάττες, Μανωλίδενες, Ρουλάρες και τα λοιπά τίποτα που προσπαθούν να μας κατσικωθούν με το ζόρι! Γιατί αγαπητοί μου αναγνώστες, χτες Κυριακή, η Coula (πάντα με πόδια ψηλά που όλα τα φτάνει) περίμενε μπας και δει κάτι της προκοπής στην τιβι. Αμ πως!!!!! Αρνήθηκα να δω τη τσόντα Big Brother, αρνήθηκα να μάθω να μαγειρεύω πριν παντρευτώ, αρνήθηκα να δω ταινία χιλιοπαιγμένη και κατέληξα στο βιβλίο! (Για όσους ενδιαφέρονται διάβασα αυτό και το βρήκα εξαιρετικό).

Τα μυστικά της Εδέμ: Αυτό αγάπη μου δεν είναι σήριαλ, είναι το πάρτε με όλοι τώρα από όλες τις πλευρές και με όλους τους τρόπους! Σχέσεις κάθε είδους παρέλασαν στις οθόνες, πείθοντας μας πως ζούμε μια μίζερη σεξουαλική ζωή! Αν δεν έχεις πάει με τον αδερφό του άντρα σου, με τον γκόμενο της καλυτερής σου φίλης, με τον καινούριο άντρα της μάνας σου και με το παρ'ολίγον γιο σου, δεν ξέρεις τι θα πει Μυστικό. Αν δεν έχεις γεννήσει πέντε παιδιά από διαφορετικούς άντρες που μεταξυ τους είναι φίλοι, συνεργάτες, συγγενείς αλλά και αιώνιοι εχθροί δεν έχεις ιδέα τι θα πει Εδέμ. Και αν δεν ξυπνάς 7 το πρωί με φρέσκο μακιγιάζ, με μαλλί κομμωτηρίου, σε σατέν σεντόνια, και σε βιλάρα με πισίνα, είσαι λουζερρρρρρρ.

Η ζωή της άλλης: Σςςςςς μη μιλάμε για σειρές που κρύβουν κοινωνικά μηνύματα. Εδώ μιλάμε για ευαίσθητα δεδομένα. Δυο κορίτσια μεγαλωμένα σε ορφανοτροφείο πήραν τη ζωή στα χέρια τους! Η καλή και η κακιά. Το μοτιβάκι γνωστό. Η ώρα προβολής ουφ απίστευτα πετυχημένη. Οι πεθαμένοι αναστήθηκαν, κάνανε καμια διακοσαριά λίφτιγκ και ήρθαν να ολοκληρώσουν την πχοιτικη δουλειά τους. Λάμψη, καρέ μαλλί total, και διάλογοι σπιρτόζικοι. Επανάληψη ίδιων φράσεων και λέξεων μέχρι να μάθουν το νέο όλοι οι η ηθοποιοί που συμμετέχουν στο σηριαλ.
Η Ελπίδα προσβλήθηκε. Η Ελπίδα προσβλήθηκε; Ω ναι, ο τάδε είπε πως η Ελπίδα προσβλήθηκε. Μα να προσβληθεί η Ελπίδα; Κρίμα που προσβλήθηκε η Ελπίδα. Τα έμαθες: Η Ελπίδα προσβλήθηκε. Πήρε το αυτί μου πως η Ελπίδα προσβλήθηκε. Αν είναι δυνατόν, τώρα το μαθαίνω:η Ελπίδα προσβλήθηκε; Είναι γεγονός, η Ελπίδα προσβλήθηκε. Μα δεν πιστεύεις πως η Ελπίδα προσβλήθηκε; Σίγουρα η Ελπίδα προσβληθηκε.
Που να σαπίσουν οι ελπίδες σας για τηλεθέαση, κύριοι σεναριογράφοι με τόσες προσβολές που μας ταϊζετε!

Χίλιες και μια νύχτες: Εδώ ακόμη και η διαφθορά σηκώνει ψηλά τα χέρια. Άκουσα σχόλια από γυναίκες της εκκλησίας (θεούσες ονομάζονται) πως το σήριαλ αυτό υπηρετεί την ηθική. Δεν εκχυδαϊζει τις ανθρώπινες σχέσεις, προβάλλει πρότυπα και ιδανικά μιας κοινωνίας αγγελικά δομημένης, με την αγάπη, την τρυφερότητα και την καθαρότητα στις σχέσεις. Εντάξει ρε παιδιά, φύγαμε από το ένα άκρο και πήγαμε στο άλλο; Για να τον δω τον Ονουρ όταν του κουνήσει κώλο η Κορίνα η Αγριόγατα!!!!!Θα σεβαστεί και τότε τη Σεχραζάτ; Ή θα αρχίζει κι αυτός να ωριμάζει σαν ένα φίλο μου (ε γνωστέ;;;); (Όπου ωριμάζει, βάλτε δοκιμάζει!!! :ΡΡΡ) Ή μήπως θέλουν να μας πείσουν πως η Σεχραζάτ δεν κοιμήθηκε ποτέ με τον Ονούρ διαπιστώνοντας τι θα πει: θάντερ θάντερ θάντερκατςςςςςς(ε geoaman;;;); Ρε λες να μας βγήκε αγάμητο σκουμπρί και η Σεχραζάτ(ε Φούλη;;;;);

ΥΓ1 Γμτ πολλά έγραψα πάλι. Κάθε που ανοίγω νέα ανάρτηση σκέφτομαι να γράψω λίγα και σταράτα, αλλά ο ειρμός και ο συνειρμός με αναγκάζουν να πλατειάζω! Σχωρέστε με χριστιανοί, θα προσπαθήσω να είμαι πιο λακωνική από τουδε και στο εξής.

ΥΓ2 Σήμερα βρέχει από το πρωί. Είναι ωραία! Θυμήθηκα έναν φίλο που μου έλεγε: Όταν σε πιάσει βροχή και δεν έχεις ομπρέλα, μην αρχίσεις να τρέχεις για να την αποφύγεις, αλλά μείνε και απόλαυσε την. Ωραία ιδέα, αλλά ο συγκεκριμένος φίλος μου θυμάμαι πως σε κάθε βροχερή μέρα γριπωνόταν, κι αποφάσισα να του κάνω δώρο μια ομπρέλα! Έτσι, κάθε είδους ρομαντισμός τρώει και την καρπαζιά του και συνέρχεται!

11 Οκτωβρίου 2010