Patty 's big chef brother farmer master

Όποιος πει πως δεν το περίμενε ότι θα ασχοληθώ με όλη αυτή τη σαβουρίαση που εκπέμπουν τα κανάλια τούτης της δύσμοιρης χώρας, είναι γελασμένος! Είναι γεγονός πως το τελευταίο διάστημα οι αναρτήσεις ξέφυγαν λίγο από την γνωστή κουλαμαροσύνη που σας έχω συνηθίσει, αλλά τι να κάνουμε ρε παιδιά, έτσι είναι η ζωή, έχει και τις αναποδιές της! Υπέγραψα ωστόσο φιλικό συμβόλαιο σύμφωνα με το οποίο οι επόμενες δέκα αναρτήσεις μου θα είναι της τρελής και κουλής το πανηγύρι.

Ας ξεκινήσω λοιπόν με την γλυκιά μας Πάττυ. Γουτσου γουτσου! Τι είναι μωρέ;Αχου το μωρέ το ασχημούλικο μα καλούλικο.!!!! Με τα κοτσιδάκια του, με τα σιδεράκια του και με τα ναζάκια του βγήκε μπροστά και αγαπήθηκε ως άλλη Μαρία η άσχημη! Άλλαξε μαθαίνω και ζώνη προβολής! Μα γιατί;;;;;;; Ταίριαζε πολύ μετά την Τρέμη, αφου κι αυτή μεταγλωττισμένα μας τα λέει! Η Πάττυ αγαπά τον Ματίας, μα ο Ματίας την Αντωνέλα η οποία δεν αγαπά τον Ματίας αλλά κάνει πως τον αγαπά γιατί μισεί την Πάττυ που ξέρει πως αγαπά τον Ματίας. Η μισητή εχθρός Αντωνέλα είναι ένα μικρό κοριτσάκι με μαλλί κομμωτηρίου, που ξέρει τα γλωσσόφιλα από τα 8 της χρόνια και φυσικά ντύνεται ως Λολίτα! Σε αυτήν θα μοιάσει η Πάττυ όταν ομορφύνει και σε αυτήν θα μοιάσουν και όλα τα κοριτσάκια της Ελλάδας αν η μαμά τους δε τους κλεισει την τιβι. Μα τι λεω...το πρότυπο του από 8- 15 ετών κοριτσιού δεν είναι προορισμένο για να διαβάζει τα μαθηματά του, γιατί μην ξεχνάμε πως η παιδεία πάει κατά διαόλου, αλλά για να ακολουθεί τη μόδα, να βάφει το νύχι και να φλερτάρει με τα αγοράκια της αντίστοιχης ηλικίας! Γονείς ξυπνήστε..κλείστε το χαζοκούτι! Ο στόχος είναι να σας χαζέψουν τα παιδιά σας! Μην επιτρέψετε να το πετύχουν.

Και περνάμε σε ένα αγαπημένο από τα πολύ παλιά ριάλιτι, αυτό του Big Brother. H Ρούλα μια χαρά επανήλθε, πιο όμορφη από ποτέ και μπράβο της που δεν το βάζει κάτω. Σόρι όμως αλλά αρνούμαι μια ολόκληρη τηλεοπτική σεζόν να σκύβω μπροστά στη κλειδαρότρυπα! Αν δεν είχα το αυχενικό μου θα έσκυβα, αλλά δυστυχώς δεν μου επιτρέπει ο γιατρός μου να σκύβω. Επιπλέον μου έχουν μείνει απωθημένα από κάποτε παλιά που ένας Πρόδρομος και ένας Τσάκας (αν θυμάμαι καλά) κλάνανε on air για να μας αποδείξουν πως είναι και γαμώ τους άντρακλες. Βέβαια η εποχή άλλαξε και τώρα μιλάμε για προηγμένης τεχνολογίας Μεγάλο Αδερφό, μα έστω κι έτσι πάει πολύς καιρός από τότε που αποφάσισα να απαξιώνω την μαλακία που μας σερβίρουν. Με iq κοτολέτας, με δείγματα παραδοσιακής διαλέκτου και με μπόλικες βυζομπαλούσες εν όψει, δε νομίζω να καταφέρει και πολλά ο big big big malakias brother. Κι όχι τίποτα άλλο, αλλά τροφοδοτούνται παραλλήλως και οι υπόλοιπες κουτσομπολομεσημεριανοδηθεν εκπομπές.

Κατάλαβες τι γίνεται τώρα; Μας κατσικώθηκε και η μπουμπούκα και δε λέει να ξεκατσικωθεί! Με την αφορμή πως μεγάλωσε κάμποσα παιδιά ταϊζοντας τα φασόλια, μου 'χει πάρει ύφος σεφ βραβευμένου με κάμποσα αστέρια, πούλιες και αυγερινούς και μου το παίζει η τηλεπερσόνα με την πχχχχχχοιότητα! Που αυτήν και τον πιάνο της, την φτύνει (ή ό,τι άλλο παίζει τελοσπάντων)! Και κάτσε τώρα δύσμοιρη νοικοκυρά να βλέπεις ποσα γραμμαρια κόλιανδρο θα βάλει ο κάθε ονειροπαρμένος μάγειρας και πόσες πρέζες αλάτι (χαχαχαχα οχι πρεσες αδερφια)θα ικανοποιήσουν τρεις τύπους με το βλέμμα του βοδιού που κάθονται και κρίνουν το κάθε πιάτο. Είναι αδιανόητα γελοίο παιχνίδι!

Ο αγρότης που μόνος ψάχνει, δεν βρήκε τίποτα της προκοπής πέρσι και εμφανίστηκε και φέτος για νέες περιπέτειες, σελώνοντας το άλογο της φαντασίας του και κάνοντας όνειρα για μια ήσυχη και όμορφη ζωή μέσα στη φύση σαν το μικρό σπίτι στο λιβάδι! Αχ τι ωραία! Μακάρι να συναντηθεί το όνειρό του με εκείνο των πολλών αλλοδαπών κοριτσιών που ελπίζουν στην ελληνική υπηκοότητα λόγω συζύγου, ή των μη αλλοδαπών, αλλά προερχόμενων από τη γη που ο θεός ξέχασε να μοιράσει μυαλά. Γυναίκες που η φαντασία τους και η προσωπικοτητά τους ολοκληρώνεται με ένα βουκολικό. Πλήττω πλήττω πλήττω θανάσιμα.

Συνεχίζεται...

ΥΓ Προσεχώς: Χίλιες και κανα δυο ακόμη μέρες και νύχτες, Τα μυστικά της παπαροΕδέμ, Η ζωή της πουτανάλλης, βράδυ ΚωστοΠΟΥΛΟΥ (εδώ κρατώ επιφυλάξεις γιατί σα να πήρε το μάτι μου το Ρουβά), και λοιπά χαριτωμένα.

5 Οκτωβρίου 2010