Χριστουγεννιάτικη μύξα

Χαίρετε χαίρετε! Χρόνια Πολλά σε όλο το κόσμο! Εύχομαι υγεία και αγάπη σε όλους! Τα Χριστούγεννα μας άφησαν πίσω και φύγανε κι άντε τώρα να αρχίσεις εσύ να ξαναμετράς μέρες μέχρι τα επόμενα...πφ..βαρέθηκα ήδη!

Ήρθαν που λέτε και με τιμώρησαν τα φετινά Χριστούγεννα γιατί είπα γι' αυτά πολλές κακίες...χοχοχο Μαρία Χριστούγεννα λέμε!!!! Έθιξα βλέπετε τη γιρλάντα και το λαμπιόνι.Έτσι, προπαραμονή Χριστουγέννων με έπιασε ένας περίεργος πόνος στο λαιμό. Το ίδιο βράδυ ο λαιμός πρήστηκε επικίνδυνα. Παραμονή Χριστουγέννων η μύτη μου άρχισε να τρέχει και σταματημό δεν είχε. Σπατάλησα όλα τα χαρτομάντηλα του σπιτιού, ξόδεψα και το χαρτί κουζίνας και κατέληξα να χρησιμοποιώ χαρτί υγείας για να μαζέψω τη μύξα! Δράμα σας λέω. Και να φυσάω με μανία κι εκεί που έφευγε μια ποσότητα γενιόταν ακόμη περισσότερη!

Το αποκορύφωμα ήταν ανήμερα των Χριστουγέννων να είμαι στο κρεβάτι, με λαιμό κλειστό, μύξες παντού και έναν πυρετό έτσι για το κερασάκι στη τούρτα. Δε χάρηκα τις γιορτές και μεταξύ μας καλύτερα γιατί όποιος χαίρεται γιορτές αδειάζει η τσέπη του! Όχι ότι είμαι τσιφουυυυυτωωωω αλλά όσο να' ναι διανύουμε και μια άλβα βήτα (γάμα τα) οικονομική κρίση.

Χτες και σήμερα είμαι εμφανώς καλύτερα! Μάλιστα σήμερα πήγα και βόλτα στο κέντρο και ήπια καφέ με αγαπημένο φίλο. Μα τι ωραία που είναι να πίνεις καφέ με όμορφους ανθρώπους ρε παιδί μου. Με άτομα που έχουν κάτι να πουν και η ψυχή τους λάμπει! Τεσπα.

Κλείνοντας να σας πω πως πριν λίγο χάζευα (ω ναι) τον τελικό του master shef. H Ευγενία Μανωλίδου είναι αθεράπευτα ηλίθια! Λίγο πριν το τέλος...κράτησε τα μάγουλα της και υστεριάζοντας φώναξε: Θα καταρρεύσω!!!!!! Σιγά μωρή μπάμια γεμιστή που ακούς το σέλινο!!! Αφιερώνω λοιπόν ένα ρητό στην απόλυτη ηλίθια της ελληνικής τηλεόρασης: την Ευγενία Μανωλίδου!!!!

Μην μονομαχείς ποτέ με έναν ηλίθιο, θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα χάσεις λόγω απειρίας!

Αυτά για την ώρα! Τα λέμε και πάλι σε λίγες μέρες! Ξέρω πως με χάσατε από τα λημέρια σας, αλλά θα επανέλθω δριμύτερη γιατί όσο να' ναι η μύξα ακόμη τρέχει και ξεχειλίζει κι από το δεξί μάτι. Αν κάποιος γιατρός μπορεί να εξηγήσει το φαινόμενο αυτό, θα του ήμουν υπόχρεη!

Να περνάτε όλοι όσο πιο καλά μπορείτε! Ξεκουραστείτε και ετοιμαστείτε να κλείσουμε τους λογαριασμούς μας με το 2010 και να σχεδιάσουμε το 2011.

Φιλιά πολλά σε όλους

29 Δεκεμβρίου 2010