Εταίρα και Άνους

Αυτή η ανάρτηση θα θίξει πολλά θέματα. Δεν είχα κάτι συγκεκριμένο κατά νου να γράψω, αλλά τελικά μόλις πατάω Νέα Ανάρτηση, έρχονται κατά κύματα οι σκέψεις, οι γκρίνιες και οι καταγγελίες. Κυριακή σήμερα, και μας έκανε καλό καιρό. Ανοιξιάτικη Κυριακή. Βγήκαμε για καφεδάκια στις παραλίες, είδαμε φίλες, φίλους, πρώην φίλες, πρώην φίλους, γείτονες, γειτόνισσες, μια παλιά καθηγήτρια μας και ένα πρώην γκομενάκι, παντρεμένο τώρα με δυο παιδιά αγκαλιά κι ένα να ψήνεται στη κοιλιά της γυναίκας του. Ανατριχίλα!!!!!

Η ζωή κυλάει χαλαρά για εμάς τις μέσες νοικοκυρές. Οκ, μη τα παραλέμε. Εγώ δεν είμαι μέση νοικοκυρά, μη με υπολογίζετε. Δε ξερω να μαγειρεύω και δουλειές κάνω μόνο οταν γουστάρω και όχι όταν πρέπει. Αν θέλεις να μάθεις τα μυστικά της μέσης Ελληνίδας νοικοκυράς, να παρακολουθήσεις εκείνο το ενδεικτικό πρόγραμμα της τηλεόρασης που θα έπρεπε να έχει τίτλο: Οι πουτάνες και οι χαζές, έχουν τις τύχες τις καλές. Για περισσότερες λεπτομέρειες για τα 6 καρακατσουλιά, βλέπε σε σχετική ανάρτηση της Μάγισσας Κίρκης! Αρνούμαι να ασχοληθώ άλλο με τα 6 τιποτα με βυζιά και μπότοξ που μου το παίζουν οι καλές οι μάνες, έλα πάρε, πάρε, πάρε με τώρα 090....

Χτες βράδυ δε με έπαιρνε ο ύπνος. Σκεφτόμουν διάφορα θέματα. Κι όπως είχα ξαπλώσει, έβαλα Νετ, αν δεν κάνω λάθος. Είχε το Στην υγειά μας βρε παιδιά, ή αλλιώς στην υγειά του μαλάκα του Έλληνα που πληρώνει ξένα γλέντια. Τεσπα, δε θα επεκταθώ γιατί θα γίνω γραφική! Άλλο θα ήθελα να πω. Είχε καλεσμένη τη πρώην του Μιχαλάκη! Του Χατζηγιάννη ντε; Το Δεσποινάκι! Την Δέσποινα Ολυμπίου!

Ρε σεις αυτήν εγώ δεν την είχα σε εκτίμηση, αλλά έχει πολύ ωραία φωνή, και είναι και ωραία γυναίκα και σεμνή και απ' όλα τα καλά. Όμως ο Μιχαλάκης δεν την θέλησε όσο έπρεπε, γιατί βλέπετε η Ολυμπίου δεν ήταν από αυτες που είπαμε παραπάνω, δηλαδή, οι πουτάνες και οι χαζές που έχουν τις τύχες τις καλές. Αρχικά δεν είναι ξανθιά με αυτό το ξεβαμμένο, το οξυζενέ το χρώμα. Επιπλέον δεν ανήκει στην κατηγορία βυζομπαλούσα σιλικονάτη και τρίτον δε χαχανίζει σαν χαζοβιόλικο παρτάλι. Έτσι, την απαθανάτισε ο φακός να μαζεύει πέντε δάκρυα που της τα προκάλεσε πχχχιοτικό ερωτιάρικο άσμα του Λευτέρη Παπαδόπουλου, που ήταν και αυτός καλεσμένος και ο οποίος παρεμπιπτόντως, συνεχώς κούναγε τη μασέλα του. Έλεος!!!

Ηταν εκεί και η Ραλλία και η Μελίνα Ασλανίδου και κάποιες άλλες που δεν τις ήξερα ούτε εγώ, ούτε η μάνα τους, αλλά μερικές ήταν πολύ ωραίες, και κάποιες άλλες είχαν τραγουδήσει με τον σούπερ πΧΧΧιοτικό Νταράλα. (Εγώ γιατί δεν τον πάω αυτόν τον τραγουδιστή, δε το έχω εξακριβώσει ακόμη.)

Τελοσπάντων, μετά κοιμήθηκα και ονειρεύτηκα πονηρά πράγματα, αλλά δε θέλω να υπεισέλθω!

Ας συνοψίσουμε: Αν θες μια καλή τύχη, ή γίνε πουτάνα και χαζή ή προσποιήσου πως είσαι, διαφορετικά μη περιμένεις προκοπή!

13 Μαρτίου 2011