Μας πήδηξες

Σε λίγες αράδες από τώρα, θα πέσει πολύ βρισίδι. Όποιος έχει ευαίσθητα αυτιά και μάτια μπορεί να πάρει το διαδικτυακό του δισάκι και να αποχωρήσει κουνιστός και λυγιστός με χάρη πουτάνας που βρήκε καλό πελάτη. Να το ξέρετε. Σας προειδοποίησα και ευθύνη ουκ έχω.

Δε μας χέζεις ρε μαλακο-Στρος Καν κι εσύ και η σεξουαλική σου λίμπιντο; Αι σιχτίρ δηλαδή! Ξαφνικά ξεχάσαμε τα προβλήματά μας και στήσαμε αυτί και μάτι για να μάθουμε ποια ήταν αυτή που πήδηξε ένας μαλάκας και αν αυτή γούσταρε ή όχι, αν την έδεσε από τον πολυέλαιο ενώ εκείνη γούσταρε παρθενωτές στάσεις, αν της έχωσε και μια και δυο στο πωπουδάκι. Κι αν τελικά τη βίασε.

Λοιπόν μάγκες είναι απαράδεκτο να ανοίγεις για να δεις ειδήσεις και να σε πρήζουν επί ένα ημίωρο και μη λέω και λίγο για ημιόνους που χαριεντίζονται και ενίοτε βασανίζουν ήδη βασανισμένες ψυχές. Ο αποπροσανατολισμός που υφίσταται ο κοσμάκης είναι τραγικά γελοίος και καταντάνε επίσης γελοίοι όσοι ασχολούνται, αναλύουν και παραπληροφορούν για θέματα που μεταξύ μας θα έπρεπε να είναι στα ψιλά γράμματα.

Ο βιασμός μιας γυναίκας δεν είναι απλό θέμα και δεν γίνεται να περιφέρεται έτσι στις ειδήσεις. Σαφώς και είμαι απόλυτη απέναντι σε τέτοιου είδους συμπεριφορές, αλλά το τι κρύβεται πίσω από ολο αυτό το πανηγυράκι, στη φάση που είμαι δε θέλω να μάθω και δεν θα μου αλλάξει ούτε την κοσμοθεωρία μου, ούτε και το βιοτικό επίπεδο της ζωής μου!

Αυτό δε με κάνει ειδησεογραφικά αμόρφωτη! Δε με νοιάζει ρε φίλε. Κατάλαβε το! Οκ, είπα ενδόμυχα, καλά να πάθει ο μαλάκας! Ας πρόσεχε που έβαλε το πουλί του μαζί με την υπογραφή του. Γιατί είναι και ισχυρός άντρας έχει και μια άλφα (αλφάβητο μάλλον) περιουσία, και ελπίζει και σε εξτρα αξιώματα. Ε καλά να πάθει! Ας πρόσεχε. Που μεταξύ μας σιγά μη πάθει και τίποτα.

Αλλά να βλέπω, να διαβάζω και να ακούω τόσες λεπτομέρεις γι' αυτο το θέμα, είναι άρρωστο, σχιζοφρενικό και κυρίως ανώφελο! Από αύριο θα παίξει και στα μεσημεριανά σα το γάμο των πριγκηποκάφρων. Θυμάστε έ; Με τις καπελαδούρες και τις τσαχπινογεροντομπεμπέκες που μαζεύτηκαν εκει! Ε, θα μάθουμε όλες τις κολλητές φίλες της βιασθείσης, θα πληροφορηθούμε πότε κατούρησε η βιασθείσα και πότε έχεσε ο Στρος Κάν, πότε πήρε το χάπι της υπέρτασης και πότε έχυσε.......τη σαμπάνια από το ποτήρι του, λίγο πριν το τσιν τσιν ή το say cheese για την αναμνηστική της γκόμενας!

Ρε γαμώτο, περιμένω να ακούσω τόσες μέρες μια πραγματική είδηση, που να πω, οκ κάτσε να δώσω βάση, κάτι έχουμε εδώ. Όμως όοοοοοοοχι αυτον τον κακραγκιοζίδη και όσους ακολουθούν στο διάβα του, μαζί και την Πετρούλα την ξανθούλα, θα μας τους φορέσουν καπέλο ή μάλλον μας τους φορέσανε ήδη. Πόσο θα τραβήξει αυτό; Έλεος!!!!!!

Ποιος δεν έχει καταλάβει ρε παιδιά πως ο συγκεκριμένος τύπος μας έχει ήδη πηδήξει-βιάσει; Χρειάζεσαι dna για απόδειξη; Σιγά τ' αυγά! Κοίτα γύρω σου τι σκατά συμβαίνει και θα καταλάβεις σε ποια γαμήσια θα έπρεπε να δίναμε βάρος.

16 Μαΐου 2011