Εκ καταδρομής

Όταν έχεις όρεξη για τρέλες, όταν ξεκινάει η βραδιά σου με την καλύτερη διάθεση, δεν μπορεί όλο και κάποιος μαλάκας θα βρεθεί να στο χαλάσει στο ενδιάμεσο. Και μετά πρέπει να μαζέψεις τα νεύρα σου και ανάλογα τον χαρακτήρα της κάθε Κούλας ή να μείνεις και να προσπαθήσεις να επιδιορθώσεις την υπόλοιπη βραδιά ή να πας σπίτι (στο χοτέλ για το στόρι μας) και να ξεραθείς στον ύπνο για να μην σκέφτεσαι πόσο μάταια είναι όλα, πόσο καραγκιόζηδες άντρες κυκλοφορούν στο κόσμο και πόσο εύκολο πια είναι να γίνεις λεσβία.
Εξηγούμαι:
Ώρα 10 το βράδυ όλες οι γυναίκες της παρέας τοποθετούσαν την τελευταία πινελιά κραγιόν στα χείλη, πουδράρανε τη μυτούλα (αχ μωρέ μωρέ, κούτζου κούτζου) για να μη γυαλίζει και διάλεγαν το ζακετάκι που θα φορέσουν από πάνω γιατί λίγη ψυχρούλα την είχε. Οι άντρες περίμεναν με αυξανόμενο εκνευρισμό όσο τα κορίτσια γίνονταν γκομενάκια, πίνοντας ένα ποτάκι ελαφρύ στο σαλόνι. Η Coula μας (ω και πάλι ναι) ντύθηκε άνθρωπος. Είπαμε, είχε αποφασίσει να περάσει τέλεια αυτό το βράδυ.

Πρώτος προορισμός ένα όμορφο μπαράκι παραλιακό. Δυνατή μουσική, ελαφριά για αρχή ποτά, περιορισμένα λικνίσματα. Η βραδιά προβλεπόταν σούπερ ώσπου...άρχισαν τα πρώτα παρατράγουδα να σκάνε! Η Χ κι ο Χ άρχισαν να τσακώνονται! Αυτός σε κοιτάει, για μάζεψε το ντεκολτέ λέω εγώ, της είπε θυμωμένος ο Χ. Άσε με καλό μου παιδί, ιδέα σου είναι, απάντησε ναζιάρικα η Χ κι αμέσως σκέφτηκε πως περνάει ακόμη η μπογιά της και πως ίσως να μην έπρεπε να πάρει τον Χ μαζί της! Δικοί της φίλοι είμασταν, θα μπορούσε να τον αφήσει σπίτι με τα παιδιά. Γιατί οι δύο Χ είχαν παντρευτεί 7 χρόνια τώρα και είχαν και κουτσουβελάκια, αλλά η Χ τώρα ένιωθε 18χρονη και αναπολούσε το τότε που με την Coula μας αλώνιζαν τα κλαμπάκια και τις κερνούσαν αβέρτα από 18αρηδες ως 50άρηδες! Τώρα θα περιοριζόταν στο να κρύψει το ντεκολτέ; Φρίκη! Το ζεύγος αποχώρησε με πολλά και συνέχισε την βραδιά του στο χοτέλ. Αν πηδήχτηκαν ή όχι δεν ξέρω να σας πω με βεβαιότητα. Το επόμενο πρωί πάντως ήταν ακόμα στη τσαντίλα και οι δύο.

Στη συνέχεια της βραδιάς το εκκολαπτόμενο ζευγάρι της συμφοράς (βλέπε προηγούμενη ανάρτηση) άρχισε να μπαλαμουτιάζεται μέσα στο κόσμο! Αυτοί ήρθαν στο Ναύπλιο ελεύθεροι, αλλά φύγανε αρραβωνιασμένοι! Ήμαρτον Θεέ μου. Νωρίτερα από τις δώδεκα αποχώρησαν κι αυτοί για το χοτέλ και σίγουρα μα σίγουρα που πιο σιγουράκι δεν έχω, έβγαλαν τα μάτια τους για ώρες!

Οι υπόλοιποι συνεχίσαμε σε ένα άλλο μπαράκι με πιο δυνατή μουσική και με πιο δυνατά ποτά. Άρχισε ο χορός για τα καλά και τα σφηνάκια σερβίρονταν με μια συνεχόμενη ροή που σιγά σιγά δεν καταλαβαίναμε ούτε τι πίναμε, ούτε που είμασταν, ούτε καν ποιοι είμασταν. Αν με ρώταγες, θα σου έλεγα πως είμαι η Coula του Νορθ, του Ντραμπούι, της τεκίλα και του Τζώνυ, αυτού του νυχτοπερπατητή! Η ζωή είναι ωραία. Το αλκοόλ όταν ρέει στις φλέβες, που και που, μας κάνει άλλους ανθρώπους, μας δίνει την αίσθηση της θεοποίησης και της απόλυτης χαλάρωσης. Τύφλα να είχε η απόλυτη και ο απόλυτος (τα τίποτα καλέ,μην ξεχνιέστε).

Αρχίσαν λοιπόν όλες να βγάζουν τη Τζούλια από μέσα τους, έφευγαν τα πολλά πολλά ρούχα, άρχισε να μπαλαμουτιάζει ο Ψ την Φ, ο Φ την Ω, ενίοτε ο Ψ τον Ω και η Ψ και τον Φ και την Ω. Της Τζούλιας έγινε, όταν στην παρέα προστέθηκαν και κάτι πολλοί ωραίοι τύποι...(αχ...αχ...αχ...). Η Coula μας δεν συμμετείχε στα προηγούμενα όργια γιατί είπαμε αν ήταν να πάει με όλους αυτούς θα το έκανε και στην Αττική. Στο Ναύπλιο άμα πας θες το κάτιτις διαφορετικό! Ή μήπως δεν το θες; Ένας ειδικά από τους νεοαφιχθέντες ήταν όλα τα λεφτά και μάλιστα χόρευε μόνο με τη Coula μας και είχε μάτια μόνο γι' αυτήν ή τουλάχιστον έτσι έδειχνε!

Και πάνω στο τσακίρ κέφι ο ενδιαφέρων Coulos, έκλεισε το μάτι στην Coula μας και της έδειξε τον δρόμο προς την τουαλέτα! Άρχισαν τα περίεργα....Ξέρετε ε; Στις τουαλέτες των περισσότερων μπαρ έχει κάτι μηχανήματα που βγάζεις δυο ειδών αντικείμενα ανάλογα με την περίσταση! Προφυλακτικά ή οδοντόβουτρσες! Τα προφυλακτικά το καταλαβαίνω!!! Γιατί αν ο άλλος θέλει να πηδήξει είναι αναγκαίο και απαραίτητο να τα χρησιμοποιήσει. Εννοείται πως όταν ξεκινούσε από το σπίτι του ούτε καν του περνούσε απ' το μυαλό ότι θα φανεί τυχερούλης κι έτσι δεν εφοδιάστηκε! Αλλά τις οδοντόβουρτσες δε μπορώ να τις καταλάβω!! Εκτός αν στα μπαρ σερβίρουν τζατζίκι και δεν το έχω προσέξει ως τώρα.

Μόλις η Coula έφτασε στην τουαλέτα και είδε τον Coulo να βγάζει προφυλακτικό από το μηχάνημα, τον πήρε με στραβό μάτι. Τώρα θα μου πείτε: Εσύ δεν είπες πως η Coula είχε όρεξη και πως είχε φροντίσει να έχει και λίγο στρώμα παραπάνω για κανέναν χριστιανό; Το είπα η κακούργα, που να μην το έλεγα! Αλλά η Coula μας τελικά δεν είναι ρε γμτ της μιας βραδιάς. Είχε πιει και λίγο παραπάνω και το χειρότερο είναι πως το ήξερε! Είναι κάτι στιγμές που αναρωτιέσαι: Αξίζει το κόπο Coula μου, όχι να σε εκμεταλλευτεί ο άλλος γιατί κατά τη γνώμη μου, το σεξ δεν είναι εκμετάλλευση, αλλά να εκμεταλλευτείς εσύ η ίδια τον εαυτό σου; Δεν αξίζει!

Έτσι μπήκε στην γυναικεία τουαλέτα, κατούρησε, άφησε τον Coulo με το προφυλακτικό στο χέρι, επέστρεψε στη παρέα της, την πήρε κι έφυγε! Όλοι είχαν βαρεθεί και αποφασίσαμε να πάμε σε άλλο κλαμπάκι που δεν μας ήξεραν. Ήπιαμε λίγο ακόμη, μέχρι που μερικοί ξέρναγαν βάλτους και επιστρέψαμε στο χοτέλ κατάκοποι. Οι Φ, οι Ψ και οι Ω ξεράθηκαν! Η Coula και καποιοι άλλοι από την παρέα, αράξανε σε ένα μπαλκόνι, ήπιαν κι εκεί κάτι ελαφρύ και όλοι σκορπίσανε!

Η Coula μας βγήκε μια βόλτα στο προαύλιο χώρο. Είχε λίγο κρύο, αλλά ζακετούλα γουτσου γουτσου δεν πήρε μαζί της. Κάθισε σε ένα τραπεζάκι και πραγματικά διαπίστωσε πως οι πιο ωραίες στιγμές μας είναι αυτές που περνάμε με τον εαυτό μας, που διαπιστώνουμε πως λίγο καλό ποτό, μια καλή παρέα και ένας όμορφος προορισμός αξίζουν το κόπο ακόμη κι αν συμβαίνουν όλα τα coula του κόσμου γύρω μας, ακόμη κι αν δεν συμβαίνει σεξ. Κι εκεί που χάθηκε στις σκέψεις της, την πλησίασε η αχαλίνωτη γνωστή από το ζευγάρι της καταστροφής! Κάθισε κοντά της και έβαλε τα κλάμματα! Η Coula έκανε πολύ ώρα να την συνεφέρει! Εκείνη μέσα από μύξες κι από δάκρυα ψιθύριζε πως ο νέος της γκόμενος, πρώην γνωστός, αφού ξεσκίστηκαν, έπεσε για ύπνο. Κι όταν τον σήκωσε για να συνεχίσουν τις γλύκες και τις τρυφερότητες εκείνος της έβαλε τις φωνές και της έριξε κι ένα χαστούκι! Εκείνη έφυγε αμέσως από το δωμάτιο, πήγε στης Coulas, δεν την βρήκε εκεί και την έψαξε, μέχρι που την βρήκε να κάθεται στο γκαζόν.

Η Coula εκνευρίστηκε. Την βούτηξε από το μανίκι, μπήκαν στο δωμάτιο του, του πήραν όλα τα πράγματα και κυρίως τα ρούχα, εσώρουχα, τα πάντα, ενώ εκείνος κοιμόταν και βγήκαν πατώντας στις μύτες. Ήπιαν ένα τελευταίο ποτό μαζί με τρεις τύπους που γνώρισαν τυχαία στο μπαρ του ξενοδοχείου και με τους οποίους ρίξανε τρελό γέλιο, αλλά κανείς από αυτούς δεν τους την έπεσε ευθέως. Ήταν κύριοι παιδί μου! Είχαν καταφτάσει για ένα συνέδριο που θα γινόταν την επόμενη μέρα εκεί. Μια χαρά παιδιά και καθόλου κομπλεξικοί ούτε και σεξομανης.

Εντελώς κομμάτια η Coula και η αχαλίνωτη πήγαν στο δωμάτιο. Τελικά το διπλό στρώμα θα φιλοξενούσε μια γνωστή αχαλίνωτη ή οποία σαφώς και είχε κάνει σεξ, σε αντίθεση με την Coula μας που σαφώς δεν είχε κάνει!Όμως τζάμπα ηδονή ρε φίλε, αν είναι μετά να μας πλακώσεις και στις σφαλιάρες! Αι σιχτίρ μαλάκες! Όταν σας σηκώνεται θέλετε να τον χώσετε απεγνωσμένα σε όποια προσφέρει το γλυκό, κι όταν σας πέσει πέφτουν και ψιλές μαζί! Ε, όχι!!!

Κάπως έτσι πέρασε η νύχτα στο Ναύπλιο. Το επόμενο πρωί η παρέα μαζεύτηκε για την τελευταία βόλτα στη πόλη κι έναν ακόμη καφέ. Ο μόνος που δεν ήρθε μαζί μας ήταν ο καραγκιόζης που δεν είχε ρούχα! Βγήκε με ένα σεντόνι σαν τον αρχαίο έλληνα και μας έβριζε! Τα πραγματά του τα είχαμε κρύψει καλά στο αυτοκίνητο και θα έφευγε από το Ναύπλιο με ρούχα μόνο αν ζητούσε δημόσια συγγνώμη! Πήγαμε για καφέ, ήπιαμε τα φρεντοτσίνια μας, αφήσαμε τα μπουρμπουρια μας στο μουρτζούφλικο γκαρσόν3 και όταν επιστρέψαμε, ζητήθηκε η συγγνώμη στην αχαλίνωτη εξηγώντας πως έφταιγε το ποτό που είχε πιει ο γαμιίλας μας και η κουρασή του! Θέλετε να μάθετε την κατάληξη του ζευγαριού της συμφοράς; Φύγανε μαζί για Αθήνα! Η αχαλίνωτη του έδωσε μία ακόμη ευκαιρία, μέχρι την επόμενη φάπα που θα φάει, φαντάζομαι!

Η παρέα χαζολόγησε λίγο ακόμη στο Ναύπλιο, φάγαμε κάτι πρόχειρο και επιστρέψαμε! Και για να μην σας μείνουν απορίες, στο κινητο της Coulas μας αποθηκεύτηκαν ήδη οι τρεις αριθμοί των κυρίων από το συνέδριο. Νομίζω πως περάσαμε καλά! Το Καλοκαίρι πάλι θα έχουμε εκδρομή!
Αλλά μπορεί και να μην πάω!

28 Απριλίου 2010