Άντε πλύσου να σε δω

Μας δουλεύουν ψιλό γαζί μου φαίνεται! Χτες το πρωί πήγα κομμωτήριο, και περιμένοντας τη σειρά μου (ένα κοψιματάκι θα έκανα μη νομίζεις) ξεφύλλιζα κάτι περιοδικά δίνοντας βαση μόνο στις εικόνες. Ξερετε αυτά τα χαζά περιοδικά στα οποία φιγουράρουν όχι φιγουρίνια αλλά χαζοκοπέλες που το παίζουν καρακουκλίτσες αλλά έχουν παστωθεί και σοβαντωθεί δεν ξέρω κι εγώ με πόσα κιλά ασβέστη-πούδρα από τη κορφή (μάπα, λαιμό, χέρια), τη μέση (βυζιά, πόδια, κοιλιές) ως τα νύχια (δάχτυλα ποδιών).

Ενίσταμαι αγαπητοί άντρες αναγνώστες μου. Μια γυναίκα δεν μπορεί, δεν δύναται, δεν υπάρχει περίπτωση να είναι έτσι! Στη μια σελίδα βλέπεις την κάθε τσουτσού ετών πενήντα και άνω και μοιάζει με καρακατσουλιώ από την πολύ την περιποίηση! Το μαλλί κάγκελο, τα χείλη τούμπανο, το βυζί τσίτα, η μέση δαχτυλίδι, μπούτι και γάμπα αψεγάδιαστα. Ήμαρτον! Αυτές αν της βάλεις κάτω από μια βρύση θα αλλάξουν χρώμα, μπορεί και δέρμα. Μέχρι και στο ποπό βάφονται. Κι εσείς οι άντρες φτιάχνεστε βλεποντας τες, που στον ύπνο σας να έρθουν τη νύχτα θα πάθετε συγκοπή από τη φρίκη!!!

Στην επόμενη σελίδα φιγουράρουν οι πιο νέες. Αυτές μου φαίνεται βιάζονται να γίνουν καρακατσουλιά για να κάνουν παρέα με τις προηγούμενες! Ετών από 30-50 (50 το πολύ). Γνωστές, διάσημες, πλούσιες με τα φορεματάκια τα αέρινα μέχρι το ποπουδάκι, οι περισσότερες μανούλες, με τα σορτάκια και τα κοντά μπλουζάκια, σουλατσάρουν στις σελίδες κι αυτές αλλοιωμένες από τα μακιγιάζ και τις κρέμες. Περπατούν και πάει μπροστά η βλεφαρίδα και πίσω η κιουρία. Άσε που κι αυτές αν της δεις αβαφτες live θα τη πεις την κακία σου, γιατί μπορεί να κρατούν λιγο καλύτερα από τις πενήντα και άνω,αλλά από τα μποτοξάκια και τις ενεσούλες μοιάζουν με λίθινα τερατάκια κι αυτές μιας άλλης εποχής. Άν γελάσουν θα σπάσει η όψη τους. Κρύβουν τόσο καλά τις ρυτίδες ακόμη και αυτες της έκφρασης τους που διστάζουν να σκάσουν ένα αληθινό χαμόγελο μην τύχει και βαθύνει η ρυτίδα και μετά ζήτω που καήκαμε, κι έτσι τις βλέπεις μέσα στην μαύρη θλίψη με μια καραμουτσουνάρα που θα την ήθελα για τις Απόκριες, το ομολογώ.

Κι αυτές κάτω από τη βρύση θα είναι η χαρά της απολέπισης. Έχει να φύγει από πάνω τους πούδρα και σοβας που πρέπει να αλλάζουν μπανιέρα κάθε μήνα, από την βρωμίλα. Και με αυτές τώρα εσείς άντρες αναγνώστες τη βρίσκεται για τα καλά! Που αν την έχεις μια τέτοια για γκόμενα θα σου τρώει το μισό μισθό για καλλυντικά και τον άλλο μισό στις βαρετές εξόδους της για να δείξει στο κόσμο πόσο χαζή είναι που ενώ έχει πρόσωπο φεγγάρι ντύνεται καρνάβαλος.

Στην επόμενη σελίδα πέτυχα τις πιο μικρές, αυτες κρατάνε λίγο ως προς το σφρίγος του κορμιού τους αλλα γιατί βιάζονται κι αυτες να γεράσουν δεν το καταλαβαίνω! Κορίτσια σα τα κρύα τα νερά και με το μακιγιάζ να μοιάζουν σαραντάρες. Φαντάσου αν εστω και για λίγο αυτές ιδρώσουν...μπλιαχ....σίχαμα. Άσε που περπατάνε και σε πιάνει άσθμα από τα λίτρα του αρώματος που βάζουν. (Καλά εδώ ίσως να υπερβάλλω, γιατί είμαι αλλεργική στα έντονα αρώματα)

Λοιπόν θα σας πω την αλήθεια της μέσης ελληνίδας Coulas! Βάφεται φυσιολογικά, γυμνάζεται από λίγο ως καθόλου, τα παίρνει τα κιλάκια της και τα χάνει πάλι, εχει και κυταρίτιδα, κάνει τις αποτριχώσεις της κανονικά, βάφεται ελαφριά γιατί ούτε προλαβαίνει για παραπάνω, αλλά ούτε και την ενδιαφέρει και σε κάθε ηλικία είναι μια απλή, καθημερινή, όμορφη γυναίκα, πιο ιδιαίτερη από την κάθε ιδιαίτερη, φυσικά όμορφη κι όχι τεχνητά, με φυσιολογικό ύψος και προς τα κάτω και με το μαλλί το περιποιημένο στο δεκάλεπτο! Και σας πληροφορώ πως είναι πιο σεξουαλική από τις δήθεν σεξουάλες που μας κατσικώνονται και μας το παίζουν θεές πίσω από τις μάσκες, τις κρέμες και τις ανασφάλειες τους.

Η αληθινή ομορφιά είναι η απλή ομορφιά.

5 Μαΐου 2010