Περί Μαλακίας

ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΝ
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΑΥΤΙΑ-ΜΑΤΙΑ
ΑΠ' ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ!!!!!

Η μαλακία είναι μαλακία! Υπάρχει γύρω μας (και μέσα μας) και δεν θα εξαλειφθεί ποτέ. Πρέπει να την ανεχτούμε γιατί εμείς την γεννήσαμε, κι εμείς τη συντηρήσαμε. Την κανακέψαμε στην αγκαλιά μας, της οπλίσαμε το χέρι. Μέχρι και δικαιώματα έχει η μαλακία. Σαπίζει η ψυχή του μαλάκα γιατί σάπισε κι η δική μας και δεν μπορούμε να πετύχουμε την απομαλακοποίηση αφού μαλακιζόμαστε κι εμεις δήθεν εναντίον της μαλακίας αλλά στην ουσία για πάρτη της! Πήραμε αποφάσεις, καναμε επιλογές τέτοιες που δημιούργησαν και ωφέλησαν μαλακίες. Άρα είμαστε κι εμείς μαλάκες!

Κι η μαλακία είναι αισχρό όπλο. Και είναι δικό μας όπλο. Από αυτά που δεν καταστρέφονται, από αυτά που μπορούν να πατήσουν μια σκανδάλη από μόνα τους. Από αυτά που εκσφενδονίζονται από τον διαδηλωτή στο ματ και από το ματ στον διαδηλωτή, από τον πολίτη στον πολιτικό κι από τον πολιτικό στον πολίτη, από τον μορφωμένο στον αμόρφωτο κι από τον αμόρφωτο στο μορφωμένο, από τον πλουσιο στον φτωχό και από τον φτωχό στον πλούσιο. Από τον δημόσιο υπάλληλο στον ιδιωτικό κι από τον ιδιωτικό υπάλληλο στον δημόσιο, από τον υπάλληλο στον άνεργο, από τον άνεργο στον υπάλληλο, από παντού προς παντού!

Η μαλακία διαχέεται στον αέρα, μας κατακλύζει, μας εγκλωβίζει και μας θαμπώνει τη ματιά. Η μαλακία είναι πια στάση ζωής και την έχουμε χειροκροτήσει από τα γεννοφάσκια μας άρα μας προσδιορίζει σαν άτομα. Την χειροκρότησαν οι παππούδες μας, οι γονείς μας, εμείς και τα παιδιά μας. Είναι αίμα μας. Είναι υπόσταση μας. Είναι δεύτερη φύση μας!

Η μαλακία οδήγησε σε λήθαργο και μάλιστα στον απόλυτα πνευματικό λήθαργο!

Η μαλακία σπάει τζάμια, σπάει μαγαζιά, σπάει πολιτισμούς, σπάει νήματα ζωής, σπάει απεργίες, σπάει ιδεολογίες, σπάει νοοτροπίες, σπάει τσαμπουκάδες, σπάει σιωπές, σπάει κλοιούς!

Η μαλακία δε φοράει κουκούλα, πετάει πέτρες, πετάει μολότοφ, πετάει γκλομπς, πετάει βρισίδια, πετάει χημικά, πετάει δακρυγόνα, πετάει στα ουράνια, αυνανίζεται πάνω σε ανθρώπινα αποκαϊδια!

Η μαλακία φωτογραφίζει, κανιβαλλίζει, διαφημίζει, εξοργίζει, σαστίζει, μαστίζει, αριστερίζει, πασοκίζει, δεξιοσαπίζει, πλουτίζει προπαντός ενημερώνει!

Η μαλακία ποδοπατά όνειρα, ποδοπατά συνειδήσεις, ποδοπατά ηθη, ποδοπατά πολιτισμούς, ποδοπατά ακόμη και τον εαυτό της!

Η μαλακία συγχύζεται, δωρίζεται, λιμπίζεται, συλαββίζεται, στολίζεται και βγαίνει!

Να τη, στα έδρανα της βουλής, στα έδρανα της σχολής, στα έδρανα του δικαστηρίου, νάτη στους δρόμους, στις ειδήσεις, στα γραφεία, στα θρανία, στα γήπεδα, στα Εξάρχεια, στα βόρια προάστια, στα νοσοκομεία, στα υπουργεία, στις τράπεζες, στα καφενεία, στα μπαρ, στις εκκλησίες!

Η μαλακία ζηλεύει, θεριεύει, παλεύει, εκτοξεύει!

Η μαλακία δήθεν θρηνεί, δήθεν πενθεί, δήθεν ενδιαφέρεται, δήθεν μπλογκάρει, δήθεν πληγώνεται, δήθεν φωνάζει, δήθεν εξοργίζεται, δήθεν διαδηλώνει, δήθεν αλλάζει το κόσμο, δήθεν επαναστατεί, δήθεν ταμπουρώνεται, δήθεν σωπαίνει, δήθεν αντιλαμβάνεται, δήθεν συναινεί, σήθεν ψάχνει αιτίες, δήθεν βγάζει συμπεράσματα, δήθεν φιλοσοφεί!

Η μαλακία ματώνει, κλειδώνει, πεισμώνει, μαντρώνει, τα χώνει, και κυρίως σκοτώνει.

Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΗΓΕΙΤΑΙ!!!!

Είμαι μαλάκας, είσαι μαλάκας, είναι μαλάκας, είμαστε μαλάκες, είστε μαλάκες, είναι μαλάκες.

Μαλάκα μου, σύνελθε, ως πότε θα μαλακιζόμαστε;

Η μαλακία κουράζει.......

Ξύπνα μαλάκα Coula, μαλάκα Coule.

Σαπίσαμε στη μαλακία...

ΥΓ1 Στα σχόλια κάθε άποψη θα είναι δεκτή, ακόμη κι η μαλακία!

ΥΓ2 Θα επανέλθω στα couλά μου από την επόμενη ανάρτηση, σας προειδοποιώ, για να μη με πείτε γαϊδούρα, αναίσθητη ή ο,τιδήποτε άλλο. 

7 Μαΐου 2010