μη ΤΕΡΑΣ

Ως κλασσική Coula, δεν θα μιλήσω σήμερα για τις μητερούλες που γιορτάζουν, αλλά για τις δήθεν μητερούλες που πετάνε τα παιδιά τους στα σκουπίδια και δεν τους αξίζει όχι το Χρόνια Πολλά αλλά ούτε και το Χρόνια λίγα, ένα φάσκελο τους αξίζει και μια φτυσιά στα μούτρα, να 'ναι μπόλικη και να 'ναι μετά από γαργάρα.

Το ποσοστό των παιδιών που μεγαλώνουν σε ιδρύματα εξαιτίας των ανεγκέφαλων γυναικών ή και αντρών που δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους, ολοένα και αυξάνεται σε όλο το κόσμο!
Όταν μια γυναίκα αποφασίσει να γίνει μάνα, οφείλει να είναι δίπλα στο παιδί της και να δίνει και τη ζωή της γι' αυτό, όχι να το θυσιάζει στο βωμό της δικής της καλοπέρασης και να δίνει τη ζωή του παιδιού της για τη δική της ζωή! Ακόμη κι αν δεν το αποφασίσει και της συμβεί τυχαία πρέπει να κάτσε κάτω και να αλλάξει όλη τη κοσμοθεωρία της!

Όταν κυρία μου κάνεις σεξ, έρωτα ή ό,τι άλλο νομίζεις οτι κάνεις, έχε στο νου σου πως το αποτέλεσμα δεν είναι μόνο η ηδονή και η ανακούφιση που επιτέλους βρέθηκε το σημείο G, το οποίο πρόσφατες έρευνες δείχνουν πως δεν υπάρχει καν, αλλά και η εγκυμοσύνη! Δε λέω να μη το δώσεις πουθενά το ντρίγκι ντρίγκι σου, αλλά κυρά μου πρόσεχε και λίγο, δε σου φταίνε αθώες ψυχούλες να κουβαλάνε την δική σου σεξομανία ως απωθημένο και να μεγαλώνουν σε περιβάλλοντα διόλου ανθρωπιστικά και με εμμονές που εσύ έχτισες.

Έχε στο νου σου πως ένας άνθρωπος που γεννιέται θα έχει την ανάγκη (έστω) να γιορτάσει κάποια στιγμή αυτή την μέρα τη σημερινή, να παρει ένα δώρο στη μάνα του, να πει ενα ευχαριστώ, να εξωτερικεύσει μια πηγαία ανάγκη έκφρασης της αγάπης του σε εκείνη τη γυναίκα που το έφερε στη γη! Κι εσύ θα είσαι απούσα! Κι εκείνο θα παραπαίει!

Δέχτηκα σήμερα ένα μπουκέτο λουλούδια από τον αγρό (με τις ρίζεις πάνω) από ένα coulάκι (χωρίς τη μάνα Coula) που βοηθάω στα μαθήματά του και που μεγάλωσε στις πιο άθλιες συνθήκες που υπάρχουν, επειδή η μαμά του αποφάσισε πως δεν μπορεί και πως δεν θέλει από τόσο νέα να αναλάβει να αναθρέψει τον καρπό του έρωτά της! Θα πρόσθετε άλλο ένα πρόβλημα στη ζωής της, είπε, και δεν ήθελε!Το παράτησε στο έλεος της μοίρας του....
Σήμερα το μικρό coulaki πήγε με τους φίλους του να μαζέψουν λουλουδια για τις μανάδες τους και τα έφερε σε μένα λέγοντας: Αν είχα μαμά θα της τα έδινα, αλλά τώρα πάρτα εσύ Coula!!!!!!!!!

Τα παιδιά κυρά μου δεν είναι πρόβλημα, είναι πηγή ζωής, πηγή χαράς, πηγή έμπνευσης, πηγή δημιουργικότητας, είναι η ευκαιρία μας να πούμε πως κάτι προσφέραμε σε αυτή τη κοινωνία! Και δεν μιλώ για τον χαμένο διαπαιδαγωγικό ρόλο των γονέων, γιατί αυτό είναι μια άλλη συζήτηση, για την οποία θα μπορούσα να γράφω για ώρες!

ΥΓ Μαμά ντρέπομαι να σου πω σήμερα Χρόνια Πολλά, αν και σου αξίζουν γιατί με έκανες άνθρωπο και σου οφείλω ό,τι σκατά μπορεί να είμαι σήμερα, αλλά δεν θα σου πω Χρόνια Πολλά για να κάνω παρέα στο coulaki. Ξέρεις πόσο σε αγαπάω και ξέρω πως ξέρεις τι νιώθω ώρες ώρες για τις μαλακίες που συμβαίνουν γύρω μας!

9 Μαΐου 2010