Έχω πάθει πΧΧΧιότητα

Αυτή η ανάρτηση είναι αφιερωμένη στον IonnKorr για την παπαρίτσα που έγραψε περί έλλειψης ποιότητος τούτου του ιστολογίου ή μάλλον περί της πχχχιότητος τούτου του ιστολογίου.

Είναι κάποιοι άνθρωποι που νομίζουν πως ο χαρακτήρας τους και η προσωπικότητά τους ορίζονται από τα τραγούδια που ακούνε και από τις συζητήσεις που κάνουν. Που αναλύουν τα πάντα και νομίζουν πως έχουν πάντα δίκιο χωρίς να κρατάνε κάποια πισινή. Που συμφωνούν με τις κομπορρημοσύνες άλλων πχχχιοτικών και ανάβουν συζητήσεις περί παντός επιστητού για να φανούν επιστήμονες, κουλτουριάρηδες και ποιοτικοί. Που αν γυρίσουν πίσω στο παρελθόν τους η λαϊκούρα πήγαινε σύννεφο και η μαλακία τους, βαρούσε κόκκινο. Αυτοί που αν στρίψεις λίγο το κεφάλι και κάνεις πως δεν τους κοιτάς θα χορεύουν Φουρέιρα και θα βαθμολογούν τους κώλους από τις γκόμενες και θα μας προτείνουν τρόπους για να καμακώσουμε πιο εύκολα γρήγορα και χαριτωμένα ένα γκομενάκι. Ωραία ποιότητα αυτή! Γουστάρω με τρέλα.

Εδώ λοιπόν για να μαθαίνετε, δεν είμαστε κουλτουριάρηδες. Ακούμε και Ρουβά άμα λάχει και Μαζωνάκη και λοιπούς καλλιτέχνες. Προσκυνάμε και το Προσκλητήριο του Μάκη του Χριστοδουλόπουλου και ενίοτε πηδάμε αντί να μας πηδάνε μόνο. Η διαφορά μας με σας είναι πως εμείς δε το αλλάξαμε ποτέ το σκηνικούλι. Δηλαδή άλλοτε να ακούμε Βαλάντη, κι άλλοτε Αλκίνοο. Τα ακούμε και τα δυο και γουστάρουμε. Εσείς όμως οι δήθεν τάχαμου κουλτουριάρηδες...άλλο δείχνετε κι άλλο είστε.

Αντε κι επειδή είναι Σαρακοστή δε θα πω άλλα, θα σταματήσω εδώ και θα περιμένω και την 25η Μαρτίου να ντυθώ βλάχα να παρελάσω...έτσι για σπάσιμο ...με τον Χορευτικό Σύλλογο της γειτονιάς μου και να ρίξω και μια στροφή με τα λαλάκια της Δόμνας Σαμίου. Αλήθεια αρχίσανε να τη πουλάνε στα περίπτερα ή όχι ακόμη; Θεά η Δόμνα.

15 Μαρτίου 2012