Πάρτα μωρή άρρωστη

Ακούστε τώρα πως έχουν τα πράγματα!
Η Κοκκίνου χώρισε, ο Άνθιμος κάνει μήνυση λέει στους Αρβυλάδες γιατί τον παρουσίασαν πρώτα σαν Batman, έπειτα σαν Superman και τέλος σαν τη δεύτερη φύση του, σαν διαόλι!
Ο Γιωργάκης ζητιανεύει, ο Πρέκας κλαίει που δεν μπορεί να σώσει το ελληνικό έθνος, ο Μαυρομουστακάκης χάνει το αυτί του, o πατέρας της Τζούλιας την αξιοπρέπειά του, οι Αλεπούδες το κατάλυμα που δεν το χτυπάει ο άνεμος, κι εγώ την υπομονή μου.

Η ελληνική τηλεόραση θυμίζει σκουπιδότοπο μετά από απεργία των οδοκαθαριστών και μάλιστα όχι ανακυκλώσιμο! Έλεος, ας μας λυπηθεί κάποιος!
Μου' ρχεται να πάω να ξηλώσω κεραίες. Μας πέρασαν πια τόσο ανισόρροπους τους Έλληνες που μας ταϊζουν με αυτά τα σκατά; Ούτε να αρρωστήσει δε μπορεί κανείς.

Παλιά αρρώσταινα η Coula και καθόμουν λίγο στη τηλεόραση και έβλεπα τίποτις της προκοπής και πέρναγε η αρρώστια με καλή διάθεση! Τώρα αν τύχει κι αρρωστήσεις, χέστα κι άστα! Μαζί με το σώμα σου θα αρρωστήσει και το πνεύμα αν κάνεις τη μαλακία να περάσεις της ασθένεια μπροστά στη tv.

Θα ήθελα να σχολιάσω δυο πραγματάκια μόνο από την καθημερινότητα του Coulo Έλληνα και μετά θα πάω να ψοφήσω στον ύπνο....γιατί άρρωστη είμαι...ύπνο χρειάζομαι!
Πρώτον ας σταματήσουν οι γονείς της Τζούλιας να μυξοκλαίνε πως χάσαν δήθεν την αξιοπρέπειά τους! Το ονειρό τους πραγματοποιήθηκε! Αυτοί ήταν που την έσερναν 10 χρονών κουκλάκι στα μπαλέτα της Ιωαννίδου, της χαζομπεμπέκας, κι αυτοί που από το χεράκι την οδήγησαν 15 χρονών κοριτσάκι, σαν τα κρύα τα νερά, στα καλλιστεία.
Τώρα τι θέλουν; Να τους βγει Παναγίτσα; Μια χαρά λεφτάκια βγάζει το καμάρι τους! Εθνική μας σταρ έγινε! Θα τους συμβούλευα να την προσεγγίσουν ειρηνικά, και να της φάνε κανένα φράγκο.....(Σα δε ντρεπόμαστε!!!!)

Δεύτερον ο κύριος Άνθιμος να πάρει το κομποσκοινάκι του, να μπεί στο κελί του, να αρχίσει καμιά προσευχούλα σαν καλός χριστιανός, να χαμηλώσει τους τόνους, να σταματήσει να μιλάει για τα πάντα (και αυτός και οι ομοιοί του) κι επιτέλους να πάψει να βλέπει Ραδιο Αρβύλα! Δεν είναι αυτός ο σκοπός του λειτουργήματος του! Έλεος Παναγία μου, έλεος, έρχονται και Άγιες μέρες!

Κατά τα άλλα, δυο μούτζες στέλνω στον σκουπιδότοπο που λέγεται τηλεόραση! Αι σιχτίρ πια!

Να μου προσέχετε
cu

23 Μαρτίου 2010