Μετεκλογικά cουλά

Ρε φίλε, σε τι χώρα θα μεγαλώσουμε τα παιδιά μας; Ποιος δουλεύει ποιον ήθελα να ήξερα. Ο Σαμαράς δεν τα κατάφερε να σχηματίσει κυβέρνηση. Ο Τσίπρας δε τα κατάφερε να πείσει τη Παπαρήγα να βγει απο τα ξεχασμένα συρτάρια της πολιτικής της και να ορμήξει στο προσκήνιο, αρπάζοντας την ευκαιρία που της δόθηκε να βγει από τα ημίμετρα.

Ο Βενιζέλος όμως ε; Τσάκαλος. Ξέρει παιδί μου ο άνθρωπος. Είναι έμπειρος πολιτικός. Ξέρει να μοιράζει τις καρέκλες σωστά. Ο βούβαλος δεν έχει ακόμη καταλάβει πως σαν τρίτο κόμμα άρα μικρό κόμμα πρέπει να βουλώσει το στόμα του και να υπακούει. Να το βουλώσει για δίαιτα, όχι. Είναι δύσκολο. Αλλά μάλλον είναι δύσκολο να του βουλώσει γενικώς. Τι παπαριές είπε πάλι σήμερα και μου ανέβασε την ανεβασμένη μου πίεση. Είπε το κορυφαίο: Είμαι αποφασισμένος για τα πάντα. Ναι ρε είσαι. Είσαι αποφασισμένος να διαλύσεις αυτή τη χώρα κι εσύ και οι ομοιοί σου! Είσαι αποφασισμένος να μας σπάσεις τόσο πολύ τα νεύρα που θα ψηφίσουμε όλοι Χρυσή Αυγή με την εντολή να σε πλακώσουν στο ξύλο σαν αλλοδαπό... (μπλακ χιούμορ ήταν το τελευταίο...)

Κι έχουμε και τον Κασιδιάρη της Χρυσής Αυγής να κάνει πολιτική στου κασίδα το κεφάλι. Δεν κατηγορώ διόλου τη Χρυσή Αυγή για ό,τι κάνει ή για την ύπαρξή της. Ούτε αυτούς που την ψήφισαν κατηγορώ. Τα σώματα ασφαλείας, οι κάτοικοι του κέντρου και γενικότερα περιοχών που ξεχνάς τα ελληνικά σου από τους ξένους  που βρίσκονται εκεί και όσοι άλλοι τη ψήφισαν καλά έκαναν. Όπως εσύ που πήγες και ψήφισες Πειρατες, Νεραιδες και τον Γκάμι τον Μπέαρ. Εκείνο που αρχίζει να με ενοχλεί στη Χρυσή Αυγή είναι που από τη στιγμή που έλαβαν βήμα να μιλήσουν και να πουν τις θέσεις τους, ψεύδονται ασύστολα σχετικά με τα πιστεύω τους. Και νομίζουν πως με αυτό το τρόπο θα αγιοποιηθούν και θα γίνουν αποδεκτοί από μεγαλύτερο τμήμα του πληθυσμού.

Πάντως είναι καλό που πλέον τους βλέπουμε και τους ακούμε στα ΜΜΕ. Όσο κι αν προσπαθούν να παρουσιάσουν ένα πρόσωπο με στοιχεία καθαρού ελληνικού εθνικισμού, από τους χαρακτήρες τους και από το ύφος που μιλάνε, φαίνεται το ποιόν τους. Κι ανιστόρητος να είσαι (σε εσένα το λέω που τους ψήφισες), όταν τους δεις θα καταλάβεις τι είναι, τι πρεσβεύουν και πως συμπεριφέρονται.

Ας δούμε τώρα τα παράλογα. Ρε φίλε θύμισέ μου, πόσο ποσοστό πήρε ο Κουβέλης; Πόσο;  6% πήρε; 6% ρε φίλε. Και τον προτείνουν για πρωθυπουργό; 6%? Μα για πόσο μαλάκες μας περνάνε; Ψήφισε ο λαός Κουβέλη; Του έδωσε εντολή να σχηματίσει κυβέρνηση και να ηγηθεί; Μία ο Παπαδήμος, μία ο Κουβέλης, νιώθω πως τζάμπα χάσαμε τα μπάνια μας κι ένα καλό σεξ στη παραλία τη Κυριακή 6 Μαϊου και πήγαμε και ψηφίσαμε! Τζάμπα καίει η λάμπα. Τζάμπα μάγκες.  Τζάμπα όλα. Αυτοί συνεχίζουν να μας γράφουν στα αποτέτοια τους και ακολουθούν τις γκλάβες τους. Πείτε μου τώρα εσείς....Τους χρειάζεται ή δε τους χρειάζεται Χρυσή Αυγή να φάνε λοστάρι στη κεφάλα και να έρθουν να στρώσουν; Ε ; ε; ε; Κι αυτό δεν είναι μπλακ χιούμορ. Το εννοώ.

Άντε να δούμε τι θα γίνει. Προς το παρόν σας φιλώ στα μούτρα και τα ξαναλέμε σε λίγες μέρες.
 
10 Μαϊου 2012