Μανάδες του facebook

Ποτέ δε κατάλαβα ποιο το όφελος να κοτσάρεις στο facebook τη φάτσα σου, μαζί με το γκόμενο κολλημένο πάνω σου, που σου ρουφάει τη γλώσσα και τα χείλια, μαζί. Αλλά όχι, δε φταις εσύ, αλλά η μάνα σου. Εκείνη που σου έδωσε τόση ελευθερία αλλά δε σου έμαθε ποτέ τι πάει να πει σέβομαι (τον εαυτό μου έστω).

Τώρα θα μου πεις εύλογα πως η μάνα σου εγκρίνει το γκόμενό σου, τον έχει γνωρίσει και μάλιστα έχει κι εκείνη facebook και όποτε δεν έχει τι να κάνει, σχεδόν πάντα δηλαδή, κάθεται μπροστά στην οθόνη, πιάνει ανούσιες καλημέρες, καληνύχτες και αρλούμπες με τις άλλες νοικοκυρές και πετάει και κανένα τραγούδι που και που πχοιοτικό και κουλτουριάρικο.

Είναι εκείνη η ίδια γυναίκα που σχολιάζει τα πάντα, που μειώνει τους άλλους χωρίς να νοιαστεί πως θα νιώσουν, που αναζητά ευκαιρία να παρεξηγηθεί με το παραμικρό, παρόλο που η ίδια έχει προσβάλλει πρώτη και που ξέρει να δίνει συμβουλές μόνο στους άλλους γιατί τα παιδιά της είναι στο απυρόβλητο. 

Θυμώνω γιατί πίσω από κάθε κοριτσάκι που εκθέτει τον εαυτό του τόσο πολύ στο διαδίκτυο, κρύβονται μανάδες που το παίζουν υπεράνω και ξερόλες και επιπέδου και αξιοπρεπείς του κώλου που έχουν πάντα κάτι να πουν για τα παιδιά των άλλων ενώ το παιχνίδι για τα δικά τους τα παιδιά το έχουν χάσει.

Καλό τριήμερο να έχετε.

Άντε γεια.

2 Ιουνίου 2012